Μπράμπετς για το πειθαρχικό του παράπτωμα: «Οφείλω σε όλους μία ειλικρινή συγνώμη, θα με κατηγορώ για πάντα»

Μπράμπετς για το πειθαρχικό του παράπτωμα: «Οφείλω σε όλους μία ειλικρινή συγνώμη, θα με κατηγορώ για πάντα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάκουμπ Μπράμπτετς απολογήθηκε σε όλους στην Τσεχία, λίγες ημέρες μετά την αποπομπή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός Εθνικής Τσεχίας τέθηκε πρόσφατα ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, όπως και ακόμη δύο συμπαίκτες του, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος. Ο στόπερ του Αρη «συνελήφθη» να κυκλοφορεί μεθυσμένος τη νύχτα που ακολούθησε το 1-1 με την Πολωνία και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιξε κόντρα στην Μολδαβία.

Ο 31χρονος, Μπράμπετς μίλησε στην ιστοσελίδα «iDNES.cz.» για το ζήτημα, όπου και έδειξε μετανιωμένος. «Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ηταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Οποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X