Βινίσιους: Ξεκινά εκστρατεία κατά του ρατσισμού στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Βινίσιους: Ξεκινά εκστρατεία κατά του ρατσισμού στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βινίσιους κεκινά εκστρατεία για να καταπολεμηθεί ο ρατσισμός στη Βραζιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βινίσιους ανακοίνωσε καμπάνια με στόχο την καταπολέμηση του ρατσισμού στη Βραζιλία αλλά και την διαπεδαγώγηση του κόσμου. Η εκστρατεία ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11), προκειμένου να συμπέσει με την Ημέρα Ευαισθητοποίησης των Βραζιλιάνων.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ, στον οποίο απονεμήθηκε πρόσφατα το βραβείο “Socrates Award” για το ανθρωπιστικό του έργο, συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά για την καλυτέρευση του κόσμου, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη διάδοση του μηνύματος κατά των φυλετικών διακρίσεων.

Η εκστρατεία λανσαρίστηκε μέσα από μια αφίσα, στην οποία κυριαρχεί το πρόσωπο του Βινίσιους, συνοδευόμενη από τις φράσεις: «Ρατσισμός, μην προσποιείσαι ότι δεν βλέπεις» και «Αποκαλύψτε τους ρατσιστές».

 

Παράλληλα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ινστιτούτου με το όνομά του που έχει ιδρύσει, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Εγχειριδίου κατά του ρατσισμού.

Ένα βιβλιαράκι 60 σελίδων, το οποίο αποσκοπεί στο να προσφέρει υποστήριξη σε σχολεία σε όλη τη Βραζιλία για να κάνει το εκπαιδευτικό περιβάλλον πιο περιεκτικό και να αποφύγει τα στερεότυπα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προκαταλήψεις.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X