Προπονητής Τρινιντάντ: «Κομβική απώλεια ο Λιβάι για μας...» (VIDEO)

Προπονητής Τρινιντάντ: «Κομβική απώλεια ο Λιβάι για μας...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής του Τρινιντάντ και Τομπάγκο μίλησε για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απουσία του Λιβάι Γκαρσία αναφέρθηκε μετά τη «γλυκόπικρη» γεύση με 2-1 επί των ΗΠΑ ο τεχνικός του Τρινιτάντ, Άνγκους Ιβ.

«Ο Λιβάι ήταν μία κομβική απώλεια για μας σ’ αυτό το ματς», επισήμανε για τον άσο της ΑΕΚ ο Ιβ.

«Αν ήταν μέρος αυτού του παιχνιδιού, με τον ρυθμό, τη δύναμη και την εμπειρία του, ίσως να μας έδινε κάποιες πιθανότητες περισσότερες να πάρουμε το ματς με μεγαλύτερο σκορ», είπε ακόμη ο τεχνικός του Τρινιντάντ.

«Το να είναι εδώ ο Λιβάι και στα αποδυτήρια της ομάδας και με την εμπειρία του βοηθάει την ομάδα, θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε στα αποδυτήρια», ανέφερε ακόμη ο Ιβ που είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-1 των ΗΠΑ, αλλά με δεδομένο το 3-0 του πρώτου ματς να αποκλείεται από τα ημιτελικά του Concacaf Nations League.

Να σημειωθεί πως αν το Τρινιντάντ έκανε την υπέρβαση και απέκλειε τις ΗΠΑ, θα κατάφερνε όχι μόνο να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά ταυτόχρονα θα εξασφάλιζε την παρουσία της στο Copa America 2024 της CONMEBOL.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X