Οι Χόρνετς σόκαραν τους Σέλτικς στην παράταση!

Οι Χόρνετς σόκαραν τους Σέλτικς στην παράταση!
Photo Credits: INTIME

Οι Σάρλοτ Χόρνετς «χτύπησαν» στο φινάλε τους Μπόστον Σέλτικς, πανηγυρίζοντας μια τεράστια νίκη στην παράταση με 121-118

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Κέλτες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν μια άνετη νίκη στην έδρα των Χόρνετς, όμως οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ολική ανατροπή.

Με ένα ξέσπασμα στο φινάλε του τέταρτου δωδεκάλεπτου, οι Χόρνετς έκαναν σερί 9-0, με τον ΛαΜέλο Μπολ να στέλνει το ματς στην παράταση, με δίποντο στα 8 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της κανονικής περιόδου.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Χόρνετς έχοντας την ψυχολογία έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή με τον Μάιλς Μπρίτζες να καθορίζει το ματς με τρίποντη «βόμβα» στα 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και τον Χέιγουορντ να γράφει το τελικό 121-118, από την γραμμή των βολών.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο ΛαΜέλο Μπολ που είχε 36 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Μάιλς Μπρίτζες να είναι ο xfactor του ματς έχοντας 14 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τους Σέλτικς ξεχώρισε ο εκπληκτικός Τζέισον Τέιτουμ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 45 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ, όμως στο φινάλε δεν πήρε βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X