Λεωφόρος Συγγρού: Δύο θανατηφόρα τροχαία - Νεκροί μια 32χρονη και ένας αναβάτης μοτοσικλέτας

Λεωφόρος Συγγρού: Δύο θανατηφόρα τροχαία - Νεκροί μια 32χρονη και ένας αναβάτης μοτοσικλέτας

Το τροχαίο με τη μοτοσικλέτα σημειώθηκε στο ύψος της Καλλιθέας ενώ το δυστύχημα με το αυτοκίνητο στην έξοδο προς Πειραιά στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο τροχαία δυστυχήματα με θύματα μια 32χρονη συνοδηγό ΙΧ και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νυχτας στη λεωφόρο Συγγρού.

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Πειραιά προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και έπεσε τρεις κολώνες ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα η γυναίκας που καθόταν στη θέση του συνοδηγού να χάσει τη ζωή της ενώ ο οδηγός, ηλικίας περίπου 45-50 ετών σύμφωνα με την ΕΡΤ, τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέπει να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο που έγινε άμορφη μάζα σιδερικών αποτυπώνουν την ένταση της πρόσκρουσης με πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν και τον οδηγό και τη συνοδηγό.


Είχε προηγηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα άλλο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αναβάτη μοτοσικλέτας επίσης στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε στην έξοδο προς Γλυφάδα όταν η μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο.Λεωφόρος Συγγρού: Δύο θανατηφόρα τροχαία - Νεκροί μια 32χρονη και ένας αναβάτης μοτοσικλέτας

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

Η προανάκριση για τις συνθήκες και των δύο δυστυχημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X