Προκριματικά Euro: Η Σλοβενία επικράτησε του Καζακστάν (2-1) και το έστειλε στην Ελλάδα για τα play offs του Nations League!

Προκριματικά Euro: Η Σλοβενία επικράτησε του Καζακστάν (2-1) και το έστειλε στην Ελλάδα για τα play offs του Nations League!
Photo Credits: INTIME

Το Καζακστάν είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στον δρόμο για το Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Xάρη σε γκολ του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο 86ο λεπτό, η Σλοβενία επικράτησε του Καζακστάν με σκορ 2-1 και έτσι οι Σλοβένοι είναι αυτοί που πηγαίνουν στο EURO 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Έτσι, το Καζακστάν είναι η χώρα που θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής στις 21 Μαρτίου στο πλαίσιο των play off του Nations League σε έναν μονό ημιτελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Από εκεί και πέρα στον έτερο ημιτελικό η Γεωργία θα κοντραριστεί με το Λουξεμβούργο, με τους νικητές των ζευγαριών να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό των play-offs στις 26 Μαρτίου με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Ο τόπος διεξαγωγής του τελικού θα γίνει γνωστός μέσω κλήρωσης στις 23 Νοεμβρίου, όμως μέχρι τότε τα βλέμματα στην Εθνική μας είναι επικεντρωμένα πάνω στους Καζάκους. Η ιστορία πάντως φαίνεται να…. χαμογέλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει του μεγάλου ραντεβού, μιας και η Ελλάδα μετράει το απόλυτο σε νίκες!

Συγκεκριμένα το κοντέρ έγραψε 2/2 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, ενώ το σερί συνεχίστηκε και επί κυπριακού εδάφους όταν η Εθνική μας επικράτησε 2-0 σε φιλική αναμέτρηση πίσω στο 2006.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των play-offs:

  • Ημιτελικός (21/03/2024) Γεωργία – Λουξεμβούργο (εντός έδρας η Γεωργία)
  • Ημιτελικός (21/03/2024) Ελλάδα – Καζακστάν (εντός έδρας η Ελλάδα)
  • Τελικός (26/03/2024) Γεωργία ή Λουξεμβούργο – Ελλάδα ή Καζακστάν (η έδρα θα καθοριστεί μέσω κλήρωσης στις 23 Νοεμβρίου)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X