Ντεσάμπ: «Η Ελλάδα έχει ποιότητα κι ετοιμάζεται για τον Μάρτιο, θα είναι αγώνας υψηλού επιπέδου»

Ντεσάμπ: «Η Ελλάδα έχει ποιότητα κι ετοιμάζεται για τον Μάρτιο, θα είναι αγώνας υψηλού επιπέδου»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία την Τρίτη στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε ότι περιμένει παιχνίδι υψηλού επιπέδου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Γαλλίας με την Εθνική Ελλάδας στην OPAP Arena την Τρίτη (21/11, 21:45, ALPHA) για τον τελευταίο προκριματικό του Euro 2024.

Ο Γάλλος τεχνικός αποκάλυψε μέρος των πλάνων του για την ενδεκάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδας και το πόσο μεγάλο εμπόδιο μπορεί να αποτελέσει.

Η συνέντευξη Τύπου

Για το επίπεδο της Ελλάδας: «Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο. Έχει ποιότητα η Ελλάδα. Κερδίσαμε μόνο 1-0. Το κοινό θα είναι το ολοκληρωτικό τους στήριγμα. Ετοιμάζονται για τον Μάρτιο, για αυτούς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα γίνει ματς υψηλού επιπέδου»

Για το απόλυτο νικών που ψάχνει η Γαλλία: «Αυτό δεν είναι το Grand Slam του ράγκμπι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν θα μας δώσει ιδιαίτερες εγγυήσεις. Το να βρούμε μοχλούς είναι σημαντικό. Θέλουμε να παραμείνουμε άψογοι»

Για τη διαχείριση του χρόνου παιχνιδιού: «Έχω οκτώ παίκτες που παίζουν την Παρασκευή το βράδυ. Οπότε, αν λάβω όλα τα στοιχεία υπόψη, θα βάλω αύριο να παίξει το τεχνικό επιτελείο. Μπορεί να είμαστε πολύ καλοί, να μην κουραζόμαστε και στο τέλος να έχουμε πρόβλημα. Αυτό είναι πολλά στοιχεία, τα λαμβάνω υπόψη μου όσο γίνεται, θα μοιράσω και τους χρόνους με τις πέντε αλλαγές»

Για το αν ο Ραμπιό θα είναι αρχηγός: «Όχι. Πιθανότατα ο Κιλιάν Μπαπέ. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Ο Μπρις Σαμπά θα είναι στο τέρμα»

Για το αν θα αγωνιστεί ο Αντουάν Γκριεζμάν: «Ναι, θα τον αφήσω να συνεχίσει το σερί του. Ίσως παίξει τριάντα δευτερόλεπτα ή περισσότερο»

Για τη θέση που θα παίξει ο Λικά Ερναντέζ: «Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις. Όταν τον έβαλα στη λίστα, ήταν κυρίως αριστερό μπακ. Θα δείτε αύριο»

Για τον Ραντάλ Κολό Μουάνι: «Τα πάει καλά, χαμογελάει. Μπορεί να τα πάει καλύτερα. Έχει τα προσόντα. Είναι ακόμα ένας νεαρός παίκτης, που έχει στάδια να ξεπεράσει. Αλλά ακόμα έχει τη γαλήνη του»

Για τον Κινγκσλέ Κομάν: «Μπορεί να πετύχει περισσότερα γκολ, ξέρει πολύ καλά ότι αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Είναι καλύτερο γι’ αυτόν και για την αυτοπεποίθησή του, για να τον απελευθερώσει ακόμα περισσότερο. Έχει τη δυνατότητα να είναι βασικός. όπως κι άλλοι παίκτες»

Για τους τερματοφύλακες Μπρις Σαμπά και Αλφόνς Αρεολά: «Ο Μπρις, όπως και ο σύλλογός του, είχε ένα λίγο πιο δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν. Αλλά είναι ανταγωνιστής, διόρθωσαν την κατάσταση με τη Λανς. Ο Αλφόνς κάνει καλά πράγματα, φέτος παίζει αγώνες Premier League, κερδίζει ηρεμία και αποδίδει καλά. Η ιεραρχία είναι καλό που ορίζεται. Αλλά μπορεί να αλλάξει τον Μάρτιο ή τον Ιούνιο. Ανταγωνισμός υπάρχει, αν πιστεύω ότι είναι καλύτερο να γίνει διαφορετικά, θα γίνει»

Για μία πιθανή δεισιδαιμονία: «Ευτυχώς δεν υπάρχει δεισιδαιμονία, διαφορετικά δεν θα πηγαίναμε στο Κατάρ. Είχαμε ένα καλό παράδειγμα με το να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Δεισιδαιμονία… Δεν θα παίξουμε με αυτό. Παίζουμε τον αγώνα για να τον κερδίσουμε»

Για τον Κινγκσλέ Κομάν: «Μπορεί να πετύχει περισσότερα γκολ, ξέρει πολύ καλά ότι αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Είναι καλύτερο γι’ αυτόν και για την αυτοπεποίθησή του, για να τον απελευθερώσει ακόμα περισσότερο. Έχει τη δυνατότητα να είναι βασικός. όπως κι άλλοι παίκτες»

Για την έλλειψη κινήτρων: «Όταν σεβόμαστε τον αντίπαλο, πηγαίνουμε μέχρι το τέλος και σκοράρουμε όταν έχουμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο. Αύριο, η πρόκληση για την Ελλάδα είναι να προετοιμαστεί για τα playoffs. Αλλά παραμένει διεθνής αγώνας, θα κριθούμε από αυτό που κάνουμε»

Για το χρόνο παιχνιδιού που δίνει στους νεαρούς παίκτες: «Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες. Αν τον βρω καλύτερο από τον μεγαλύτερο παίκτη, θα προτιμήσω τον νεαρό»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X