Ο Σακίλ Ο' Νιλ θέλει να επενδύσει σε ομάδα του ΝΒΑ με έδρα το Λας Βέγκας

Ο Σακίλ Ο' Νιλ θέλει να επενδύσει σε ομάδα του ΝΒΑ με έδρα το Λας Βέγκας
Photo Credits: INTIME

Ο Σακίλ Ο' Νιλ εξέφρασε ανοικτά το ενδιαφέρον να γίνει ιδιοκτήτης σε ομάδα ΝΒΑ που θα έχει ως έδρα το Λας Βέγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ δεν φαντάζεται την ζωή του εκτός μπάσκετ και ονειρεύεται μεγάλα σχέδια. Ο Σακίλ Ο’ Νιλ επιθυμεί να γίνει ιδιοκτήτης σε ομάδα του ΝΒΑ και αυτή να έχει έδεα το Λας Βέγκας.

Ωστόσο για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της λίγκας. Προφανώς και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν κάποιες πρώιμες συζητήσεις, ενώ οι δυο πόλεις που έχουν τεθεί επι τάπητος είναι το Σίατλ και το Λας Βέγκας.

Έτσι ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Λας Βέγκας για πρόσφατο γκραν πρι της Formula-1 δήλωσε: «Αν υπάρχει κάποια ομάδα που θέλει να έρθει εδώ, σίγουρα θα ήθελα να αναμειχθώ. Είτε με τον Λεμπρόν, είτε χωρίς τον Λεμπρόν θα ήθελα να αναμειχθώ. Σίγουρα δεν θα ήθελα στο μπέιζμπολ. Ίσως στο American Football, σίγουρα θα ήθελα στο μπάσκετ σίγουρα, αλλά όχι στο μπέιζμπολ. Υπάρχουν δύο τύποι ιδιοκτητών. Υπάρχει ο ιδιοκτήτης που έχει απλώς τις μετοχές και εκείνοι τύποι που τους αρέσει να παίρνουν και τις αποφάσεις. Θα ήθελα να ήμουν από εκείνους που θα παίρνουν τις αποφάσεις»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X