Οι αλήθειες της ΑΕΚ για Κομίνη, Αραούχο και Μπακασέτα!

Οι αλήθειες της ΑΕΚ για Κομίνη, Αραούχο και Μπακασέτα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου βάζει στο τραπέζι τρία θέματα που απασχόλησαν έντονα την ΑΕΚ και έχει όλο το ζουμί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σας το έλεγα και μετά τη μεγαλειώδη παρουσίαση της «Κιβωτού της Ρωμιοσύνης». Πρόκειται για τεράστιο έργο, παρακαταθήκη για τον ελληνισμό ολόκληρο. Μια υπόθεση, που ακόμα και στις σκληρές μέρες μας, δείχνει πως ένας αθλητικός οργανισμός όπως η ΑΕΚ, μπορεί να ακουμπά την Ιστορία και να παραδίδει μαθήματα για ένα κομμάτι της, που η πατρίδα επιμένει να το κρατά στα χαμηλά. Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά ακόμα και από την πενιχρή παρουσία πολιτικών στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, επιβεβαιώθηκε πως αυτό το κομμάτι της Ελλάδας αντιμετωπίζεται ακόμα από κάποιους, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ας είναι. Ο καθένας με τη σκέψη και τη λογική του, εμείς με την αλήθεια. Σας έχω πει και άλλη φορά, πως όσο και εάν φωνάζουν περισσότερο ορισμένοι, όσο και εάν δημιουργούν κλίμα, η αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει. Αυτούς τους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους, τους αντιμετώπισαν με εχθρικότητα, επιφυλακτικότητα, υπεροψία. Εκείνοι στο τέλος νίκησαν. Και μαζί, ολόκληρη η Ελλάδα που προόδευσε και σήμερα βρίσκεται μεταξύ των χωρών που μπορούμε να έχουμε αξιοπρεπές επίπεδο ζωής και να μη χρειάζεται να συζητάμε για τα αυτονόητα.

Οι αλήθειες της ΑΕΚ για Κομίνη, Αραούχο και Μπακασέτα!

Η σκουτέρεια νύχτα

Μια που είπα για αλήθεια που αργά ή γρήγορα σβήνει κάθε μουτζούρα, κάπως έτσι μας προέκυψε και η συνέντευξη του Κομίνη. Δεν γίναμε σοφότεροι. Οσα είχαμε δει με τα μάτια μας επιβεβαίωσε απόλυτα με τα λεγόμενα του. Τώρα θα πείτε, πως ακόμα ορισμένοι επιμένουν εμμονικά να λένε μια άλλη ιστορία. Δεν πειράζει. Κάποιοι πορεύονται και προχωρούν κερδίζοντας, κάποιοι μένουν πίσω ψάχνοντας για πάντα δικαιολογίες και κάποιον που θα τους φταίει.

Είναι απίθανος πάντως ο τρόπος που ακόμα και σήμερα προπαγανδίζουν και παπαγαλίζουν συγκεκριμένες πλευρές για μια υπόθεση που είναι τόσο ξεκάθαρη. Θαρρείς και δεν υπήρξε για εκείνους ποτέ εκείνη η σκουτέρεια νύχτα. Σα να μη συνέβη ποτέ εκείνη η αλλοίωση που ανάγκασε μια ομάδα που ταξίδεψε για να παίξει υπό συνθήκες απόστασης 5 βαθμών και κεκλεισμένων, να βρεθεί να παίζει με την βαθμολογική διαφορά στους 2 και γήπεδο που γέμισε.

Γελάνε και τα τσιμέντα

Πάρα ταύτα, η ΑΕΚ μπήκε και έπαιξε. Ούτε ρολά από ταμειακές μηχανές, ούτε χαρτάκια, καμία δικαιολογία. Πήγε το ματς εκεί που ήθελε, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε φάση. Ηρθε ο γίγας Μαουρίτσιο να κάνει το χορευτή πάνω στη γραμμή, δεν έφταιγε, αλλά ήταν οφσάιντ. Τελεία. Το γκολ ακυρώθηκε σε γήπεδο που είχε πάρει φωτιά, με τον βοηθό να δείχνει την παράβαση. Γιατί ήταν η αλήθεια. Εκτός και εάν πιστεύει κάποιος νοήμον, πως ο… σκληρός Μπάρκας, ο… άγριος Λαμπρόπουλος ή ο… κίλερ Γκάλο, άσκησαν πίεση. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Οι αλήθειες της ΑΕΚ για Κομίνη, Αραούχο και Μπακασέτα!

Προσέξτε τώρα τις διαφορές. Το 2017, όταν ο Κομίνης ήταν καλός, στο κλεμμένο κύπελλο στο Βόλο, του είπε ο βοηθός πως αν έχω κάνει λάθος δεν θα παίξω ξανά. Εκανε και δεν τον είδαμε ποτέ, ευτυχώς για την ηρεμία όλων. Οι πρωταγωνιστές του 2018 συνέχισαν κανονικά, γιατί απλά δεν έκαναν κανένα λάθος. Και αφήστε τους περίεργους να λένε, πως για εμένα δεν ήταν οφσάιντ και έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Εδώ δεν πήρε το ματς στην Τρίπολη, όπου όλα ήταν με το μέρος του. Μια εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για όσους έχουν κοντή μνήμη.

Η εκτίμηση για τον Αραούχο

Σε άλλα νέα, που είναι πολύ πιο σοβαρά, ενόψει των επόμενων κινήσεων για το σχηματισμό της ΑΕΚ των επόμενων χρόνων, γίνεται δουλίτσα. Ειδικά η παραμονή του Βίντα ήταν σπουδαία υπόθεση, καθώς προσωπικότητα σαν τον Κροάτη δεν βρίσκεις εύκολα. Ηταν η πρώτη φορά που επένδυσε η ΑΕΚ πολλά λεφτά για αμυντικό και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ο Βίντα είναι στυλοβάτης μέσα στο γήπεδο και ειδικά φέτος έχει χαρίσει με δικά του γκολ την πρόκριση σε όμιλο του Europa League κι έναν βαθμό στα παιχνίδια του γκρουπ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X