Ο Μέσι έτοιμος να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Τζόρνταν

Ο Μέσι έτοιμος να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Τζόρνταν
Photo Credits: INTIME

Οι φανέλες της Αργεντινής που φορούσε ο Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ θα πουληθούν σε δημοπρασία αντί ποσού που είναι κοντά στο να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φανέλες του Λιονέλ Μέσι από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο κατέκτησε η Αργεντινή – συμπεριλαμβανομένης της φανέλας με την οποία ξεκίνησε τον τελικό εναντίον της Γαλλίας – πρόκειται να δημοπρατηθούν. Οι εκτιμήσεις λένε πως η φανέλα του τελικού μαζί με τις υπόλοιπες θα πιάσει κι ίσως να ξεπεράσει το απίστευτο ποσό των περίπου 9,1 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός σταρ απέχει μία ανάσα από το καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατέχει ο Μάικλ Τζόρναν. Συγκεκριμένα, η φανέλα του θρύλου του NBA από τον πρώτο αγώνα των Σικάγο Μπουλς στους τελικούς της διοργάνωσης το 1998 πουλήθηκε για 9,2 εκατ. ευρώ.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τις φανέλες του Μέσι πριν αυτές πουληθούν.

Πρόκειται για τις φανέλες από το πρώτο μέρος του τελικού, τον ημιτελικό με την Κροατία, τον προημιτελικό με την Ολλανδία, τον αγώνα της φάσης των «6» με την Αυστραλία, και δύο από τους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων.

Να σημειωθεί επίσης, πως ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μέχρι σήμερα η πιο ακριβοπληρωμένη φανέλα του Μέσι, που πουλήθηκε για περίπου 410.000 ευρώ, ήταν της Μπαρτσελόνα από το Clasico με τη Ρεάλ το 2017 στο Μπερναμπέου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X