Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω, μιλάω γιατί θέλω να γίνουν κάποια πράγματα»

Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω, μιλάω γιατί θέλω να γίνουν κάποια πράγματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξη που παραχώρησε ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός κόουτς της Εθνικής μίλησε για την παρουσία του στον πάγκο της γαλανόλευκης, αλλά και για το μέλλον του.

Μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός κόουτς επεσήμανε ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής, αλλά επιθυμεί παράλληλα να αλλάξουν κάποια πράγματα.

«Δεν θέλω να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι γιατί θέλω να γίνουν πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και σταθερότητα. Ο,τι ζητάω από τους παίκτες του, το ζητάω επίσης από τα αφεντικά μου. Χρειάζομαι περισσότερα, πιο γρήγορα, ώστε όλοι να νικήσουμε μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά..

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρεται στην απόφασή του να αναλάβει την Εθνική: «Όταν έφτασα εδώ είχαμε τρεις στόχους, να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες, να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro«.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X