Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO (20/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO (20/11)

Τα τελευταία εισιτήρια για το EURO 2024 κρίνονται σήμερα και αύριο στους αγώνες της προκριματικής σειράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανία – Ιταλία 21:45

Ματς τελικός ανάμεσα σε Ουκρανία και Ιταλία. Τα τελευταία παιχνίδια έφεραν νίκες για τους Ουκρανούς, οι οποίοι χρειάζονται όμως νίκη και απόψε για να βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η Ιταλία από την πλευρά της γνωρίζει ότι για να κρατήσει την 2η θέση χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία σήμερα αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Προγνωστικό στοιχήματος: Πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Β.Ιρλανδία – Δανία 21:45

Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην Φινλανδία και ηττήθηκε με σκορ 4-0 εκτός έδρας. Δεν απείλησε καθόλου, προσπάθησε να κλειστεί στην άμυνα και να κυνηγήσει τις αντεπιθέσεις όμως δεν της βγήκε. Η Δανία από την πλευρά της οριστικοποίησε την παρουσία της στην τελική φάση του EURO με τη νίκη επί της Σλοβενίας με σκορ 2-1. Αδιάφορη στο σημερινό ματς, δεν αποκλείονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Χωρίς νόημα το αποψινό ματς για τις δύο ομάδες αφού η Β.Ιρλανδία δεν μπορεί να τερματίσει υψηλότερα από την προτελευταία θέση ενώ η Δανία δεν έχει κάποιο άλλο βαθμολογικό κίνητρο.

Β.Μακεδονία – Αγγλία 21:45

Η ήττα από την Ιταλία έφερε την πλήρη απογοήτευση αφού εκτός από την αδυναμία να κυνηγήσει μέχρι τέλους την 2η θέση, έχασε και τις όποιες ελπίδες της να πάρει ένα καλό πλασάρισμα για το Nations League. Η Β.Μακεδονία θα προσπαθήσει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου. Η Αγγλία από την πλευρά της έκανε ξεκάθαρα αγγαρεία το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στην Μάλτα, επικρατώντας με το φτωχό 2-0. Δεν έχει φυσικά κάποιο βαθμολογικό κίνητρο έχοντας καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση εδώ και καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X