Άρης: VIDEO με τον Μπράμπετς να κυκλοφορεί μεθυσμένος στην Τσεχία (VIDEO)

Άρης: VIDEO με τον Μπράμπετς να κυκλοφορεί μεθυσμένος στην Τσεχία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το βίντεο με τον κεντρικό αμυντικό του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πως κόπηκε από την αποστολή της Τσεχίας μαζί με τους Τσούφαλ και Κούχτα, επειδή παραβίασαν τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας.

Οι τρεις παίκτες ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι με την Πολωνία (ήρθαν ισόπαλοι 1-1) σε κέντρο διασκέδασης κι έτσι η ομοσπονδία της χώρας αναγκάστηκε να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό.

Το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει κι ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό του Άρη να περνάει περπατώντας μεθυσμένος έναν δρόμο στην Τσεχία ενώ κάποιος τρέχει και τον αγκαλιάζει για να τον πάρει και να πάνε προς την αντίστροφη κατεύθυνση, δείχνοντας πως εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε πως οι Τσέχοι δίνουν το βράδυ της Δευτέρας (20/11) παιχνίδι τελικό με την Μολδαβία για την πρόκρισή τους στο Euro, όπου πρέπει απλά να μην χάσουν για να καπαρώσουν την δεύτερη θέση.

Δείτε το βίντεο με τον Μπράμπετς:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X