«O Mπερνάρ έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη Βραζιλία»

«O Mπερνάρ έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη Βραζιλία»
Photo Credits: INTIME

Συνέχεια στα σενάρια που θέλουν τον Μπερνάρ να επιστρέφει στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι, δίνουν ΜΜΕ της χώρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επαναφέρουν τα σενάρια της επιστροφής του Μπερνάρ στη Βραζιλία ΜΜΕ της χώρας!

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων του πρόσφατου παρελθόντος που τοποθετούσαν τον άσο του Παναθηναϊκού στη λίστα της Ατλέτικο Μινέιρο, το podcast της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, somosfanaticos.fans, με την ονομασία Bica Galo αφιέρωσε χρόνο στο μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι Μάρκο Γκέλβες και Ενρίκε Μούζι, υποστήριξαν ότι ο Μπερνάρ παραμένει στο στόχαστρο της Μινέιρο.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία και ότι ο Μπερνάρ θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει από την 1η Ιανουαρίου του 2024, χωρίς ωστόσο να εμπνέεται ανησυχία για πρόωρη αποχώρηση του από το «τριφύλλι» . Mεταξύ άλλων γίνεται λόγος και για επιθυμία του Μπερνάρ να επιστρέψει στη χώρα του για να αγωνιστεί ξανά στο Copa Libertadores, κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το τρέχον ρεπορτάζ.

Ο Μπερνάρ, τη φετινή σεζόν είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους για τον Παναθηναϊκό, διανύοντας εξαιρετική κατάσταση φόρμας, έχοντας αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις, στις οποίες μετρά συνολικά τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X