Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για τον στόπερ Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο (VIDEO)

Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για τον στόπερ Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός Γκαστόν Ερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται περίπου 1,5 μήνα μακριά, ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει παίκτες ώστε να ενίσχυση το ρόστερ του.

Μία από τις θέσεις που θέλει να ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι αυτή του στόπερ και στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες.

Πρόκειται για τον 25χρονο στόπερ της Σαν Λορέντζο, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι όμως εν τέλει η ομάδα της Αργεντινής είχε σταθεί εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή.

Φαίνεται πως ο Αργεντινός (δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο) αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» και για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς το συμβόλαιο εκπνέει τον Δεκέμβρη του 2024.

Συνολικά με τη Σαν Λορέντζο μετράει 71 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μόνο μέσα στο 2023 έχει 46 παιχνίδια στο ενεργητικό του με ένα γκολ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X