Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO (19/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO (19/11)

Κάποια από τα τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση του EURO 2024 θα κριθούν και σήμερα, με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να γεμίζει από εννέα αναμετρήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σουηδία – Εσθονία 19:00

Από την χειρότερη εμφάνιση της τελευταίας 10ετίας προέρχεται η Σουηδία, η οποία ηττήθηκε 3-0 από το Αζερμπαϊτζάν. Αν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Συγγνώμη ζήτησε από τον κόσμο ο Κουλουσέφσκι ενώ το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γιαν Άντερσον στον πάγκο της ομάδας. Η Εσθονία από την πλευρά της δεν μπόρεσε να παρουσιάσει αντίσταση στην Αυστρία, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στόχος μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Θέλει μια αντίδραση η Σουηδία αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται δύσκολα θα ποντάρουμε υπέρ της.

Ισπανία – Γεωργία 21:45

Δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη 3-1 επί της Κύπρου, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίωρο. Είχε κάποια νεαρά πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα και θέλει σήμερα τη νίκη ή την ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Γεωργία από την πλευρά της πάλεψε απέναντι στην Σκωτία, κυνηγήσει τη νίκη αλλά τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία 2-2 με γκολ στο φινάλε. Το μυαλό των Γεωργιανών είναι φυσικά στα μπαράζ του Μαρτίου.

Προγνωστικό στοιχήματος: Αν δοκιμάσει ξανά πολλά νέα πρόσωπα ο ντε λα Φουέντε, ίσως δοθεί η ευκαιρία στους Γεωργιανούς να πετύχουν έστω ένα γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X