Ο Κουαλιαρέλα σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 40 του: «Έχω απαράδεκτη φυσική κατάσταση»

Ο Κουαλιαρέλα σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 40 του: «Έχω απαράδεκτη φυσική κατάσταση»
Photo Credits: INTIME

Ο Κουαλιαρέλα ανακοίνωσε σε ηλικία 40 χρόνων ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο, καθώς από το καλοκαίρι παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται σε κακή φυσική κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος σε μία καριέρα 24 ετών έβαλε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 40 χρόνων.

Ο Ιταλός επιθετικός, που έχει μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι όταν κι αποχώρησε από τη Σαμπντόρια, ανακοίνωσε την απόφασή του στο Sky Sports, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατον να επιστρέψει στη δράση με την παρούσα φυσική κατάσταση που έχει.

«Κι αν σταματούσα; Ναι, φυσικά. Είμαι αναγκασμένος να σταματήσω. Είμαι ελεύθερος, αλλά είμαι σε απαράδεκτη φυσική κατάσταση για να μπορέσω να βγω ξανά στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του.

Ο Κουαλιαρέλα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομάδα εκτός των ιταλικών συνόρων, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Τορίνο, Ουντινέζε, Νάπολι, Γιουβέντους και Σαμπντόρια.

Στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει πέντε τίτλους, εκ των οποίων όλοι ήταν με τη Γιουβέντους (3 πρωταθλήματα και 2 Σούπερ Καπ). Μάλιστα, τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Serie A, σημειώνοντας 26 γκολ με τη Σαμπντόρια.

Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 4 Ιουνίου στο Νάπολι – Σαμπντόρια.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X