Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO (19/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO (19/11)
Photo Credits: INTIME

Κάποια από τα τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση του EURO 2024 θα κριθούν και σήμερα, με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να γεμίζει από εννέα αναμετρήσεις.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σερβία – Βουλγαρία 16:00

Ένα βαθμό χρειάζεται πλέον η Σερβία για να επιβεβαιώσει την παρουσία της στην τελική φάση του EURO 2024. Τον Οκτώβριο πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Μαυροβουνίου με σκορ 3-1, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση και αυτή η επιτυχία φαίνεται πως ήταν αρκετή για να πετύχει τον στόχο της. Η Βουλγαρία από την πλευρά της δεν θα καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Ήθελε τη νίκη απέναντι στην Ουγγαρία, έμεινε πίσω στο σκορ και τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία 2-2.

Προγνωστικό στοιχήματος: Το ματς δεν θα έχει σκοπιμότητα. Η Σερβία κατά 99% είναι στην τελική φάση και η Βουλγαρία μπορεί να βοηθήσει σε  ένα ματς με γκολ.

Σερβία – ΒουλγαρίαOver 2,5 (1.61)

Ουγγαρία – Μαυροβούνιο 16:00

Για 3η συνεχόμενη φορά, η Ουγγαρία θα βρεθεί στην τελική φάση ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Χρειαζόταν ένα βαθμό απέναντι στην Βουλγαρία και τελικά τον πήρε στο ισόπαλο 2-2. Δεν παίζει στο 100% των δυνατοτήτων της το τελευταίο διάστημα, δείγμα ίσως του ότι έχει χαλαρώσει αφού η πρόκριση είχε θεωρητικά κριθεί. Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Χρειάζεται νίκη και ήττα της Σερβίας σήμερα αφού στην ισοβαθμία υστερεί.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Ουγγαρία αφήνει πολλά κενά στην ανασταλτική της λειτουργία το τελευταίο διάστημα και αυτό οδηγεί σε αναμετρήσεις με πολλά γκολ.

Ουγγαρία – ΜαυροβούνιοOver 2,5 (2.10)

Βέλγιο – Αζερμπαϊτζάν 19:00

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό είναι το Βέλγιο, το οποίο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Προέρχεται από νίκη σε φιλικό επί της Σερβίας, με γκολ του Καράσκο από το 2ο λεπτό. Το Αζερμπαϊτζάν από την πλευρά του πήρε μια σπουδαία νίκη 3-0 επί της Σουηδίας, χωρίς πάντως να έχει κάποιο αντίκρισμα. Θέλει μια ακόμη καλή εμφάνιση απέναντι στο φαβορί του ομίλου ενώ το μυαλό των Αζέρων είναι στο παιχνίδι του Καζακστάν προκειμένου να δουν αν θα μετέχουν στα πλέι-οφ του Nations League.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν υπάρχει αξία σε κάποιο ποντάρισμα. Ίσως προκύψει κάποια ευκαιρία στο Live.

Σουηδία – Εσθονία 19:00

Από την χειρότερη εμφάνιση της τελευταίας 10ετίας προέρχεται η Σουηδία, η οποία ηττήθηκε 3-0 από το Αζερμπαϊτζάν. Αν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Συγγνώμη ζήτησε από τον κόσμο ο Κουλουσέφσκι ενώ το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γιαν Άντερσον στον πάγκο της ομάδας. Η Εσθονία από την πλευρά της δεν μπόρεσε να παρουσιάσει αντίσταση στην Αυστρία, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στόχος μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Θέλει μια αντίδραση η Σουηδία αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται δύσκολα θα ποντάρουμε υπέρ της.

Ισπανία – Γεωργία 21:45

Δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη 3-1 επί της Κύπρου, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίωρο. Είχε κάποια νεαρά πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα και θέλει σήμερα τη νίκη ή την ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Γεωργία από την πλευρά της πάλεψε απέναντι στην Σκωτία, κυνηγήσει τη νίκη αλλά τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία 2-2 με γκολ στο φινάλε. Το μυαλό των Γεωργιανών είναι φυσικά στα μπαράζ του Μαρτίου.

Προγνωστικό στοιχήματος: Αν δοκιμάσει ξανά πολλά νέα πρόσωπα ο ντε λα Φουέντε, ίσως δοθεί η ευκαιρία στους Γεωργιανούς να πετύχουν έστω ένα γκολ.

Ισπανία – ΓεωργίαGoal/Goal (3.25)

Πορτογαλία – Ισλανδία 21:45

Δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-0 επί του Λιχτενστάιν αν και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκανε. Η Πορτογαλία έχει καθαρίσει εδώ και καιρό φυσικά την πρόκριση στην τελική φάση και πλέον έχει την ευκαιρία ο Μαρτίνεθ να κάνει δοκιμές και αλλαγές. Η Ισλανδία από την πλευρά της δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στην Σλοβακία και ηττήθηκε 4-2 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Θέλει μια καλή εμφάνιση για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με μια γλυκιά εικόνα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Πορτογαλία θα πατήσει το γκάζι καθώς τα νέα πρόσωπα θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία. Καλή περίπτωση το Over 2,5.

Βοσνία – Σλοβακία 21:45

Ήττα ντροπή από το Λουξεμβούργο γνώρισε η Βοσνία εκτός έδρας με σκορ 4-1. Πολλά τα παράπονα από τους 3000 φίλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες ενώ και οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με σκυμμένα τα κεφάλια μετά το τέλος του αγώνα. Η Σλοβακία από την πλευρά της ολοκλήρωσε το έργο της με πρόκριση στην τελική φάση. Επικράτησε 4-2 της Ισλανδίας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν έχασε το μυαλό της και βρήκε τρόπο να απαντήσει, πιάνοντας καλή απόδοση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με δεδομένο πως δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο πλέον.

Σκωτία – Νορβηγία 21:45

Έχοντας εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την πρόκριση στην τελική φάση, έχει ρίξει ρυθμούς. Η Σκωτία προέρχεται από την ισοπαλία με την Γεωργία 2-2 εκτός έδρας και έσωσε το βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα. Η Νορβηγία από την πλευρά της δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και το μοναδικό στο οποίο μπορεί να προσμένει είναι η συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Nations League τον Μάρτιο. Πλήγμα στη νίκη επί των Ν.Φερόε ο τραυματισμός του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Σκωτία θέλει τη νίκη μπροστά στο κοινό της και μπορεί να την πανηγυρίσει.

Σκωτία – Νορβηγία1 (2.31)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X