Σφραγίζει το εισιτήριο με Τάντιτς η Σερβία κόντρα στη Βουλγαρία, για το… 10/10(!) η Πορτογαλία απέναντι στην Ισλανδία

Σφραγίζει το εισιτήριο με Τάντιτς η Σερβία κόντρα στη Βουλγαρία, για το… 10/10(!) η Πορτογαλία απέναντι στην Ισλανδία

Με τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής συνεχίζεται η δράση στην προκριματική φάση του Euro 2024.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Group G της διοργάνωσης, το πρώτο εισιτήριο πρόκρισης πήγε στα χέρια της Ουγγαρίας. Το δεύτερο είναι ανοιχτό, με τη Σερβία να έχει 13 βαθμούς και το Μαυροβούνιο 11, φτάνοντας στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στόικοβιτς στο Λέσκοβατς την Βουλγαρία. Και η αλήθεια είναι πως δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός πως είναι το απόλυτο φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης. Η Σερβία έχασε και τα δύο ματς με την Ουγγαρία, ενώ έμεινε στο 1-1 με τη Βουλγαρία στη Σόφια.

Παρουσιάζει μια έλλειψη συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, στοιχεία που της στερούν το αποτέλεσμα ακόμη και σε παιχνίδια που είναι ανώτερη. Είναι πάντως ομάδα με πολύ ταλέντο και βάθος ποιοτικών λύσεων στο ρόστερ.

Η Βουλγαρία απογοήτευσε με την εικόνα της στο Group G. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει σημειώσει νίκη, με απολογισμό τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ήταν αγκαλιά με την έκπληξη απέναντι στην Ουγγαρία, εντούτοις δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2 και παραμένει ουραγός του ομίλου.

Το ποδόσφαιρο της χώρας είναι σε ύφεση, λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν για την ατομική τους ποιότητα. Πάει προφανώς δίχως πίεση στο Λέσκοβατς, εντούτοις δεν πείθει πως μπορεί να κάνει ζημιά στη Σερβία.

Η Σερβία θέλει το τρίποντο για να σφραγίσει την πρόκριση διασκεδάζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις. Μοιάζει απίθανο να μην τα καταφέρει, έστω κι αν δεν είναι στα καλύτερα της. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Τάντιτς στο 3.60 της Stoiximan.

Για το Group J, η Πορτογαλία φιλοξενεί την Ισλανδία στο «Jose Alvalade» για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Οι Ίβηρες έκαναν κανονικό πάρτι στην προκριματική φάση, καθώς με 9/9 και γκολ… 34-2(!) επιβαβιώσαν την κυριαρχία τους. Εξαφαλίζοντας από νωρίς την πρώτη θέση και φυσικά την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η Πορτογαλία ξεδίπλωσε όλο το επιθετικό της ταλέντο. Σε ένα κυριαρχικό αλλά και συνάμα free flowing στυλ παιχνιδιού, που της ταιριάζει απόλυτα.

Ακόμη και ενδεχόμενο ροτέισον δεν σημαίνει κάτι, καθώς οι λύσεις στο βάθος του ρόστερ είναι εξαιρετικά ποιοτικές, με παίκτες που ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Συμπαθητική η παρουσία της Ισλανδίας, έστω κι αν δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να πρωταγωνιστήσει. Άργησε να πάρει μπρος, δεν βρήκε ποτέ μομέντουμ και εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια διαδικασία αναζήτησης.

Τόσο στο ρόστερ, όσο και σε φιλοσοφία παιχνιδιού. Γρήγορη ομάδα και πολύ physical, εντούτοις της λείπουν οι παίκτες με προσωπικότητα και ξεχωριστό ταλέντο. Πάει δίχως άγχος στη Λισσαβώνα, δεν είναι όμως σε θέση να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Η Πορτογαλία είναι σκάλες πάνω από την Ισλανδία και θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο Group J κάνοντας το απόλυτο. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.30 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X