Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει σαν τρελή τον Γκριεζμάν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει σαν τρελή τον Γκριεζμάν
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως στόχο την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν και του προσφέρει τα τριπλά χρήματα από αυτά που παίρνει ο Γάλλος στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το «νησί», ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος του πλανήτη, θα δαπανήσει σχεδόν 2 δισ. ευρώ για το μειοψηφικό πακέτο του 25% των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας θέσει μάλιστα και τον όρο, να έχει τον πλήρη έλεγχο στον αθλητικό τομέα, το «team» που θα έχει μαζί του από πίσω.

Η Γιουνάιτεντ ωστόσο δεν έχει αφήσει στο έλεος της μοίρας της το μέλλον του ρόστερ της, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς, έχει γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ που βγάζει… μάτια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος έχει ήδη προσεγγίσει τον ατζέντη του «Γκριζού».

Όπως αποκαλύπτει η «ElNational Cat», η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Γκριεζμάν και μάλιστα φέρεται να του έχει προσφέρει τριπλασιασμό του μισθού που έχει στην Ατλέτικο! Εάν καταφέρει να συμφωνήσει με τον Γάλλο, τότε η μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει, καθώς η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του με τους «ροχιμπλάνκος», ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι ο Γκριεζμάν έχει δείξει τις προθέσεις του, καθώς σε δηλώσεις του πρόσφατα τόνισε ότι περιμένει την πρόταση ανανέωσης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X