Σάουθγκεϊτ για την εμφάνιση της Αγγλίας εναντίον της Μάλτας: «Ξέραμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε στο ρελαντί και δεν πιέσαμε παραπάνω τους εαυτούς μας»

Σάουθγκεϊτ για την εμφάνιση της Αγγλίας εναντίον της Μάλτας: «Ξέραμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε στο ρελαντί και δεν πιέσαμε παραπάνω τους εαυτούς μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάουθγκεϊτ δικαιολόγησε του παίχτες του, παρά την κακή εμφάνιση με τη Μάλτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ρελαντί κέρδισε η Αγγλία τη Μάλτα με 2-0, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει σηκώνοντας γκρίνια στο νησί για την απόδοσή της. Πιο συγκεκριμένα τα τρία λιοντάρια τελείωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τελική, ενώ η πρώτη πραγματικά καλή τους ευκαιρία ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Γκάρεθ Σάoυθγκεϊτ πάντως, προστάτευσε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τους παίκτες και την ομάδα του.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ήταν δύσκολο να παίξουμε καλύτερα μετά. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε αλλά νικήσαμε. Δεν θα επιπλήξω τους παίκτες μου για αυτό, έχουν παίξει τόσα παιχνίδια. Βάλαμε το πρώτο γκολ από το τίποτα (σ.σ αυτογκόλ του Πέπε) αλλά η ποιότητα δεν ήταν στο συνηθισμένο επίπεδο.

Νομίζω ήταν μια από αυτές τις μέρες που ξέραμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε στο ρελαντί και δεν πιέσαμε παραπάνω τους εαυτούς μας», ανέφερε ο κόουτς των Τριών Λιονταριών.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X