Αλ Ιτιχάντ: Υπέγραψε ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο μέχρι το 2025!

Αλ Ιτιχάντ: Υπέγραψε ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο μέχρι το 2025!
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ και θα είναι ο προπονητής της μέχρι και τον Ιούνιο του 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ!

Ο 47χρονος Αργεντινός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 18 μήνων και θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας των Καρίμ Μπενζεμά και Ν’Γκολό Καντέ μέχρι και τον Ιούνιο του 2025. Στο συμβόλαιό του υπάρχει και η οψιόν επέκτασης μεταξύ των δύο πλευρών επέκτασης έως τον Ιούνιο του 2027.

Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει εκτός Νότιας Αμερικής ο Μουνιέκο, μετά τις Νασιονάλ και Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία κατέκτησε σχεδόν τα πάντα. Tο ντεμπούτο του Γκαγιάρδο μπορεί να γίνει την Παρασκευή (24/11) απέναντι στην Αλ Ετιφάκ για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας. Επιπλέον, η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την «Ole» θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής παγκοσμίως, με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμύρια ευρώ. Μπροστά του υπάρχει η πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου αν περάσεις τις δύο πρώτες φάσεις στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Φλουμινένσε, η οποία κατέκτησε το Copa CONMEBOL Libertadores. Οι Ματίας Μπισκάι και ο Ερνάν Μπουχάν θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του, με τους οποίους δουλεύει μαζί από το 2014 και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X