Ρεάλ Μαδρίτης: Σκέψεις για πρόταση διετούς συμβολαίου στον Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Σκέψεις για πρόταση διετούς συμβολαίου στον Αντσελότι
Photo Credits: INTIME

Δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επεξεργάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα έδειχναν πως Ρεάλ Μαδρίτης και Κάρλο Αντσελότι θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους το προσεχές καλοκαίρι, όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Στη Μαδρίτη άλλωστε είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Ιταλού και πλέον κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του!

Σύμφωνα με το «Relevo», οι Μαδρλένοι εξετάζουν να ανανεώσουν με τον έμπειρο προπονητή για δυο ακόμη χρόνια, αποτρέποντας παράλληλα το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας που τον πιέζει εδώ και μήνες να κάτσει στον πάγκο της εθνικής.

Την ίδια στιγμή στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν στα υπόψιν τους και τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος έχει μεταμορφώσει τη Λεβερκούζεν σε μια ομάδα που οδηγεί την κούρσα της Bundesliga σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X