Γερμανία: «Νοκ-άουτ» ο Τερ Στέγκεν από τα δύο φιλικά με Τουρκία και Αυστρία

Γερμανία: «Νοκ-άουτ» ο Τερ Στέγκεν από τα δύο φιλικά με Τουρκία και Αυστρία
Photo Credits: INTIME

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Γερμανίας, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν, αποκλείστηκε απ’ τους δύο φιλικούς διεθνείς αγώνες λόγω τραυματισμού στην πλάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Γερμανίας, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν, αποκλείστηκε απ’ τους δύο φιλικούς διεθνείς αγώνες με την Τουρκία και την Αυστρία λόγω τραυματισμού στην πλάτη, όπως ανέφερε την Παρασκευή (17/11) ο προπονητής των «πάντσερ» Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, που πήρε το Νο1 της Γερμανίας απ’ την ημέρα που τραυματίστηκε σοβαρά ο Μάνουελ Νόιερ, επιστρέφει στην Ισπανία.

«Ο Μαρκ Αντρέ θα χάσει και τους δύο αγώνες. Έχει έντονο πόνο στην πλάτη. Πιθανότατα θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. Δεν μπορεί να προπονηθεί και δεν μπορεί να παίξει» τόνισε ο Νάγκελσμαν, στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συνέβη. Έχει έναν έντονο πόνο στην πλάτη που περιορίζει την κίνησή του. Το ένιωσε λίγο χθες στην προπόνηση αλλά σήμερα επιδεινώθηκε».

Αν και ο Νόιερ επέστρεψε στη δράση με την Μπάγερν Μονάχου πριν από μερικές εβδομάδες, ο Νάγκελσμαν αποφάσισε να του δώσει ένα «διάλειμμα», καθώς ξεκινά το έργο της οικοδόμησης μιας ομάδας για το EURO της επόμενης χρονιάς που θα διεξαχθεί στα γερμανικά γήπεδα.

«Μας εξέπληξαν λίγο τα νέα για τον Τερ Στέγκεν που ήρθαν μόλις σήμερα το απόγευμα. Θα πρέπει να περιμένουμε τώρα την τελευταία προπόνηση πριν πάρουμε απόφαση για το ποιος θα παίξει».
Ο αγώνας του Σαββάτου (18/11) στο κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για τον Νάγκελσμαν, ο οποίος ανέλαβε τον Σεπτέμβριο, αντικαθιστώντας τον Χάνσι Φλικ.

«Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα στην άμυνα. Δεν πρέπει να χάσουμε την κατοχή, διότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αμυνθούμε. Η αμυντική σταθερότητα ειδικά πριν από ένα τουρνουά είναι σημαντική», κατέληξε ο νεαρός τεχνικός της Γερμανίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X