Ο επιθετικός της Φιορεντίνα, Αντονίν Μπαράκ: «Παραλίγο να πεθάνω, παθαίνοντας ό,τι ο Έρικσεν στο Euro»

Ο επιθετικός της Φιορεντίνα, Αντονίν Μπαράκ: «Παραλίγο να πεθάνω, παθαίνοντας ό,τι ο Έρικσεν στο Euro»
Photo Credits: INTIME

Σοκάρει η αποκάλυψη του Μπαράκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Δανία – Φινλανδία για το Euro 2020 είναι μια τεράστια στιγμή που κανένας άνθρωπος δεν θα ξεχάσει. Την περίπτωση του Έρικσεν την υπενθύμισε ο Αντονίν Μπαράκ σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» με τον Τσέχο επιθετικό μέσο της Φιορεντίνα να αποκαλύπτει πως το καλοκαίρι που πέρασε αντιμέτωπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε άμεσα και τη δική του ζωή.

«Έμοιαζε κάτι το απλό και όμως εξελίχτηκε σε αμφοτερόπλευρη πνευμονία, με συλλογή στους πνεύμονες μέχρι το περικάρδιο.

Μπήκα στο νοσοκομείο και έμεινα για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, θα μπορούσα να είχα καταλήξει όπως ο Έρικσεν που ένιωσε αδιαθεσία εντός γηπέδου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Euro», τόνισε ο 28χρονος Τσέχος, για να εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη πως έφτασε μία ανάσα πριν από 1,5 χρόνο να μεταγραφεί στην Νάπολι.

«Στο φινάλε της τέλος 2021-22 σχεδόν είχε κλείσει το deal με την Νάπολι, όμως καθυστέρησαν την πώληση του Φαμπιάν Ρουίθ, στη θέση του οποίου θα πήγαινα. Τελικά, δέχτηκαν πρόταση να πάρουν σχεδόν δωρεάν τον Εντομπελέ από την Τότεναμ.

Τότε ήμουν πολύ θυμωμένος αλλά εκ των υστέρων δεν τους κατηγορώ καθόλου που διάλεξαν αυτόν τον δρόμο. Η Φιορεντίνα ήταν το μεγαλύτερο άλμα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X