Ανανεώνει με την Ρόμα ο Μουρίνιο

Ρόμα: Φιλοφρονήσεις μεταξύ Μουρίνιο και Τότι
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να ανανεώσει με την Ρόμα ο Πορτογάλος προπονητής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού Teleradiostereo αποκάλυψε ότι ο πρωί της Παρασκευής (17-11-23) ο Ζοζε Μουρίνιο πρόκειται να δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρόμα.

Ο Μουρίνιο ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν 2023-24 και θεωρητικά θα μπορούσε να φύγει από το Stadio Olimpico τον Ιούνιο, ωστόσο, πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι τείνει να παραμείνει στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το Calciomercato, δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων του Μουρίνιο και εκείνων από τη Ρόμα, αλλά οι συνομιλίες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024.

Ο Μουρίνιο έχει λάβει άφθονο ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, αλλά φέρεται να απέρριψε προσφορές μεγάλων χρημάτων το καλοκαίρι και εξακολουθεί να είναι έτοιμος να παραμείνει στη Ρόμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X