«Νοσοκομείο» η Ρεάλ Μαδρίτης με εννέα τραυματίες!

«Νοσοκομείο» η Ρεάλ Μαδρίτης με εννέα τραυματίες!
Photo Credits: INTIME

Σε... νοσοκομείο έχει μετατραπεί η Η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή, οι Μαδριλένοι έχει εννέα τραυματίες ή διαφορετικά το 39% της ομάδας είναι τραυματίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι, Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Άρμπα Γκιουλέρ, Κέπε , Θεμπάγιος, Καμαβινγκά και  Βινίσιους είναι οι τραυματίες που έχει αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Κάρλο Αντσελότι. Παρηγοριά για τον Ιταλό προπονητή είναι, ότι όλα δείχνουν ότι οι Μπέλιγχαμ και Θεμπάγιος θα είναι έτοιμοι μετά από αυτό το διεθνές διάλλειμα. Κάτι που ίσως συμβεί και με τον Κέπα. Οι υπόλοιποι τραυματίες θα χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν.

Κουρτουά και ο Μιλιτάο αναμένεται να επιστρέψουν στην τελική ευθεία της σεζόν, αν και η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου δυναμώνει και θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ο  Τσουμανενί, από την πλευρά του, δεν θα γυρίσει στις αρχές του επόμενου έτους, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει και με τον Καμαβινγκά, που υπέστη ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης.

Αυτός που δεν έχει ακόμα ημερομηνία επιστροφής είναι ο Άρμπα Γκιουλέρ. Πάντως μέχρι να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμών, δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βινίσιους από την πλευρά του υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στη Βραζιλία. Ο παίκτης πιστεύει ότι είναι ο ίδιος μυϊκός τραυματισμός που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο και που τον κράτησε εκτός γηπέδου για ένα μήνα.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X