ΑΕΚ: Πακέτο με εισιτήρια για δύο αγώνες του BCL (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πακέτο με εισιτήρια για δύο αγώνες του BCL (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε μίνι πακέτο εισιτηρίων για τους δύο τελευταίους εντός αγώνες των ομίλων, με Στσέτσιν και Ντιναμό Σάσαρι.

Η ΑΕΚ, συνεχίζει την πορεία της στο φετινό Basketball Champions League, χωρίς βέβαια τον κόσμο της λόγω της τιμωρίας που ισχύει απο πέρυσι, λόγω σοβαρών επεισοδίων στον αγώνα κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με ανακοίνωση της «Βασίλισσας» βγήκε στη κυκλοφορία μίνι πακέτο με τα εισιτήρια των δύο επόμενων αγώνων της. Πιο συγκεκριμένα για τον αγώνα της Τετάρτης 22/11 (19:30) με αντίπαλο της Στσέτσιν και το ματς στις 5/12 με η Ντιναμό Σάσαρι.

 Η Ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μίνι-πακέτο Εισιτηρίων Διαρκείας 2 αγώνων, με αντιπάλους τις Κινγκ Στσέτσιν (Τετάρτη, 22/11, 19:30) και Ντιναμό Σάσαρι (05/12, 19:30), οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Οι αγώνες αυτοί είναι κρίσιμοι, δεδομένου, ότι σηματοδοτούν την πορεία της «Βασίλισσας» στην επόμενη φάση του BCL.

ΤΙΜΕΣ: 35€ & 50€

Διευκρινίζεται, ότι δικαίωμα πρόσβασης στο Γήπεδο έχουν όλοι όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί Εισιτήρια Διαρκείας όλης της περιόδου (Basket League και BCL), οι κάτοχοι Διαρκείας των εντός έδρας αγώνων τoυ BCL, και όλοι όσοι θα προμηθευτούν το μίνι-πακέτο των Εισιτηρίων Διαρκείας BCL των 2 αγώνων μαζί.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα εισόδου στο Γήπεδο για τους αγώνες της Ευρώπης έχουν μόνο οι κάτοχοι Διαρκείας, ήτοι δεν επιτρέπεται η αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου με απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X