Βατίδου για Κούγια: «Επανασύνδεση το θεωρώ - Μιλάμε 3 με 4 φορές τη μέρα» (VIDEO)

Απολογείται σήμερα η Βατίδου - «Παραλίγο να μας σκοτώσει» λένε οι αναβάτες της μηχανής

Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η Εύη Βατίδου μετά το τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στα δικαστήρια.

Όπως η ίδια ανέφερε, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Όταν έρθει κάποιος βράδυ στο παράθυρο του αυτοκινήτου, θα πεις και καληνύχτα; Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη», είπε αρχικά.

Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια και τις σχέσεις τους μετά την υπεράσπισή της.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πολλή εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή» είπε αρχικά.


«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», πρόσθεσε στο τέλος η Εύη Βατίδου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X