Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι - Αυτός είναι ο λόγος

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι - Αυτός είναι ο λόγος
Photo Credits: INTIME

Αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι για πληρωμές του Αμπράμοβιτς σε offshore

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά μπλεξίματα δεν αποκλείεται να έχει σύντομα η Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται υπό την έρευνα της Premier League για οικονομικό σκάνδαλο από την εποχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, το οποίο αφορά αμφίβολες υπεράκτιες πληρωμές σε offshore εταιρίες που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνας.

«Φέρεται να δόθηκαν δεκάδες εκατομμύρια σε υπεράκτιες πληρωμές που πραγματοποίησε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας της Τσέλσι σε πράκτορες, σκάουτς και στελέχη συλλόγων που μπορεί να παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες ποδοσφαίρου», αναφέρει συγκεκριμένα ο «Guardian», που αποκάλυψε την έρευνα επί του θέματος.

Οι αποκαλύψεις αυτές είναι πιθανό να εντείνουν τα ερωτήματα σχετικά με το πώς ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της Τσέλσι για 19 χρόνια μέχρι να του επιβληθούν κυρώσεις από τη βρετανική κυβέρνηση το 2022, χρηματοδότησε μια περίοδο πρωτοφανούς επιτυχίας για τη λονδρέζικη ομάδα.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, δεν έχει πρόσβαση στα σχετικά έγγραφα, αρνείται όμως την οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Η Premier League δεν έχει ακόμη βρει καταδικαστικά στοιχεία για παραβίαση κανονισμών, ωστόσο αν αυτό συμβεί, το ενδεχόμενο να υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X