Μάνταλος: «Να μας γίνεται η νίκη συνήθεια, μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια»

Μάνταλος: «Να μας γίνεται η νίκη συνήθεια, μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, αναφέρθηκε στον στόχο της Εθνικής να της γίνεται η νίκη συνήθεια.

Οι δηλώσεις του Μάνταλου:

Για το ματς: «Θα δείτε ένα παιχνίδι, όπως τα τελευταία της Εθνικής, που θα παίζει για να το κερδίσει, να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, να συνεχίζει και να τις γίνεται συνήθεια, κάτι που τις είχε λείψει τα τελευταία χρόνια».

Για το γεγονός ότι είναι διαφορετικό το ματς με τη Νέα Ζηλανδία: «Είναι μία καλή ομάδα, θα γίνει ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για το πώς γίνεται να έχουν στο μυαλό τους το ματς με τη Νέα Ζηλανδία και να αφήσουν εκτός αυτό με τη Γαλλία: «Δεν θα είναι πρώτη φορά, σίγουρα λέμε ότι κοιτάμε τη Νέα Ζηλανδία, αλλά είναι σημαντικά ματς και με τη Γαλλία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τη Νέα Ζηλανδία».

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν μπορεί να είναι κανείς χαρούμενος, δεν έχω ακριβώς τους λόγους που δεν θα υπάρχει κόσμος. Ελπίζω να είναι μία κακή παρένθεση».

Για το τι χρειάζονται τα ματς του Μαρτίου: «Τα τελευταία χρόνια η Εθνική τέτοια παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα τα παίρνει. Να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X