Πογιέτ: «Μην λέτε πως θέλω να φύγω από την Εθνική, έχω πληρώσει ενοίκιο μέχρι το Μάιο»

Πογιέτ: «Μην λέτε πως θέλω να φύγω από την Εθνική, έχω πληρώσει ενοίκιο μέχρι το Μάιο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια κατηγορηματικά, λέγοντας πως έχει πληρώσει το ενοίκιο στο σπίτι που μένει με την οικογένειά του στη Γλυφάδα μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

«Μένω στη Γλυφάδα, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ, δεν χρειάζεται πανικός. Να σας ενημερώσω ότι έχω πληρώσει προκαταβολικά το νοίκι μέχρι τον Μάιο. Θα ήμουν αφελής να το πληρώσω εάν δεν ήθελα να μείνω. Μην λέτε ότι θέλω να φύγω.

Σας παρακαλώ μην λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ’ ό,τι είμαστε τώρα; Ναι.

Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι.

Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πογιέτ.

Για το ματς με τη Νέα Ζηλανδία: «Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, προπονούμαστε πάρα πολύ καλά. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ίσως θέλουμε λίγη δουλειά στο κίνητρο, εξαιτίας των συνθηκών του αγώνα. Εάν με ρωτάς τώρα, η ομάδα είναι στο δέκα στα δέκα».

Για τα αυτόγραφα από τα παιδιά και τον κόσμο: «Εάν πάω πίσω στον Φεβρουάριο του 2022, όταν ξεκινήσαμε και κανείς δεν μας περίμενε ή έβλεπε τις προπονήσεις δείχνει ότι η σύνδεση με τον κόσμο είναι φανταστική. Είναι εντυπωσιακό για τους παίκτες να βλέπει όλο αυτόν τον κόσμο να τους περιμένει. Θέλουμε να τους δώσουμε κάτι πίσω και αυτός είναι ο κύριος στόχος η πρόκριση στην τελική φάση του Euro».

Για την χρησιμότητα του φιλικού: «Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, θέλω να παίζω με τις πιο δυνατές ομάδες. Το κάνουμε για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια του Μάρτιου, γιατί θέλουμε να πάμε στο Euro».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X