Παναθηναϊκός: Εκτίει την ποινή του με τον Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Εκτίει την ποινή του με τον Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να εκτίσει την ποινή του ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να εκτίσει την ποινή του ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, αφού ο Σέρβος αριστερός μπακ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες κι έτσι του επιβλήθηκε αυτόματα ποινή μίας αγωνιστικής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στα παιχνίδια με την Κηφισιά, όπου τελικά αγωνίστηκε κανονικά, τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο. Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε εκείνο κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, που ήταν το τελευταίο χρονικά, έτσι ώστε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον Χουάνκαρ, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, για να είναι επανέλθει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X