ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές!

ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές!
Photo Credits: INTIME

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ξεκαθάρισε πως τέτοια περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΕΔ προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης για να καταδικάσει την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού που έγινε στο κατάστημα το οποίο ανήκε στο μέλος της, Ανδρέα Γκάμαρη.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ξεκαθάρισε πως τέτοια περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της προς τον 40χρονο Έλληνα διαιτητή, που περνάει δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχοντας ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό που συνέβη χθες στο μέλος της διαιτητικής μας οικογένειας Ανδρέα Γκάμαρη, εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Η ΚΕΔ είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων διαιτητών και καταδικάζει κάθε μορφή βίας.

Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό».

Μεγάλες οι ζημιές στο κατάστημα του Γκάμαρη

Από την έκρηξη και τη φωτιά που προκάλεσε, οι ζημιές στο κατάστημα και στο σπίτι του διαιτητή είναι σημαντικές, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες. Ο ίδιος πάντως δεν έχει συνδέσει την επίθεση στο κατάστημά του με το ποδόσφαιρο, καθώς δεν είχε δεχτεί απειλές.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές! ΚΕΔ για Γκάμαρη: «Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό» - Δείτε ΦΩΤΟ από τις μεγάλες ζημιές!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X