Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Έντρικ ο Ροντρίγκο - «Είναι απίστευτο ταλέντο»

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωσε τον Έντρικ ο Ροντρίγκο - «Είναι απίστευτο ταλέντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το καλοκαίρι τα δικαιώματα του 17χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Έντρικ Φελίπε, κερδίζοντας την «κούρσα» για τα δικαιώματα του από την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για τον επιθετικό της Παλμέιρας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Έντρικ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Φερνάντο Ντινίζ, τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής για τις αναμετρήσεις της Κολομβίας με την Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο νεαρός σταρ θα ενταχθεί στην Ρεάλ το 2024 όταν γίνει 18 ετών και ο συμπατριώτης του στην ομάδα της Μαδρίτης, Ροντρίγκο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες του: «Είναι ταχύτατος, δυνατός και με σπάνια εκρηκτικότητα στις κινήσεις του. Είναι απίστευτο ταλέντο και ανυπομονώ να τον υποδεχθώ στο Μπερναμπέου».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X