Ολυμπιακός: Έφεραν τον Σκάρπα για... μάγο και τον διώχνουν Γενάρη!

Ολυμπιακός: Έφεραν τον Σκάρπα για... μάγο και τον διώχνουν Γενάρη!
Photo Credits: INTIME

Με το ζόρι θα κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Σκάρπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τυμπανοκρουσίες ήρθε στον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Σκάρπα. «Μάγο» τον ανέβαζαν, ένα κράμα μεταξύ Ροναλντίνιο και Βινίσιους τον κατέβαζαν από πέρυσι τέτοιο καιρό όταν ξεκίνησε να ασχολείται μαζί του ο Ολυμπιακός.

Τώρα όχι μόνο δεύτερη παρέλαση δεν θα βγάλει στον Ολυμπιακό, με το ζόρι θα κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα καθώς αναμένεται να αποχωρήσει για την Βραζιλία καθώς η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται πως είναι η πρώτη που κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από την αγγλική ομάδα, ως ελεύθερος από την Παλμέιρας, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Premier League και φέτος δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» παλεύει να βρει τα πατήματά του, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει έως τώρα, ενώ με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν από τους χειρότερους της ομάδας του Μαρτίνεθ.

Στη Βραζιλία υπάρχει μεγάλη επιμονή για την επιστροφή του, με την Ατλέτικο Μινέιρο να είναι η πρώτη ομάδα που κάνει επίσημη κρούση, προσφέροντας στη Νότιγχαμ γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν φέρεται ιδιαίτερα «ζεστός» να επιστρέψει στη χώρα του, θέλοντας να συνεχίσει την προσπάθεια στην Ευρώπη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X