Βόλος: «Παίζει» η επιστροφή Λόπεθ

Βόλος: «Παίζει» η επιστροφή Λόπεθ
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός τεχνικός, Άνχελ Λόπεθ που είχε περάσει από τον Βόλο πριν από 3 χρόνια είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την αντικατάσταση του Μπράτσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόλος και Κώστας Μπράτσος έλυσαν τη συνεργασία τους, με τους κυανέρυθρους που θέλουν να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του κοιτάζοντας στο εξωτερικό.

Μία από τις επιλογές που βρίσκονται μέσα στους υποψήφιους είναι ο Άνχελ Λόπεθ, που αποτελεί ένα γνώριμο πρόσωπο στην ομάδα της Μαγνησίας καθώς είχε καθίσει στον πάγκο της τη σεζόν 2020-2021, πριν αναλάβει για λίγο τον Ατρόμητο.

Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τη Σουρκόν του Ουζμπεκιστάν, είχε αναλάβει το καλοκαίρι τον Εθνικό Άχνας, αποχώρησε από την κυπριακή ομάδα και η πιθανότητα επιστροφής του στον Βόλο είναι ανοικτή. Τη σεζόν 2020-2021 στους κυανέρυθρους ο Λόπεθ σε 34 αναμετρήσεις μέτρησε 11 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X