Γουάντα Νάρα: « Ο Ικάρντι της πρότεινε να παντρευτούν ξανά»

Γουάντα Νάρα: « Ο Ικάρντι της πρότεινε να παντρευτούν ξανά»
Photo Credits: INTIME

Η Γουάντα Νάρα έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη και μίλησε για την μάχη που δίνει με την λευχαιμία αλλά και για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Ικάρντι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στη σόου μπιζ. Παρά τα προβλήματα που έχουν περάσει στον γάμο τους, η αγάπη ο ένας για τον άλλο φαίνεται από μακριά.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως αυτή έχει γιγαντωθεί το τελευταίο διάστημα, όπου το μοντέλο και τηλεπερσόνα δίνει έναν σκληρό αγώνα κατά της λευχαιμίας, με την Γουάντα Νάρα να αποκαλύπτει πως ο νυν επιθετικός της Γαλατάσαραϊ την έχει στηρίξει πάρα πολύ σε αυτή τη μάχη και πως έφτασε στο σημείο να της προτείνει να παντρευτούν για δεύτερη φορά.

“Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η φύση είναι σοφή και ότι, για κάποιο λόγο, έπρεπε να αντιμετωπίσω εγώ αυτήν την ασθένεια και όχι κάποιο άλλο μέλος στην οικογένεια μου. Δεν θέλω να φανώ αλαζονική ή να προσποιούμαι ότι το έχω ξεπεράσει: στην αρχή ήταν τόσο δυνατό χτύπημα που έμεινα παράλυτη.

Όταν επέστρεψα από την κλινική ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιό μου για τέσσερις μέρες, δεν μπορούσα να βγω έξω: μόνο ο Μάουρο μπήκε για να μου φέρει φαγητό. Εκείνος με φρόντισε, με προστάτευε και, παράλληλα, φρόντισε να φέρει εις πέρας την καθημερινότητα των παιδιών ενώ με συνόδευε στον γιατρό.

Ήταν -και είναι- το άτομο που με στηρίζει περισσότερο. Πριν από λίγες μέρες είπα στην ιταλική τηλεόραση ότι ένα βράδυ, στην κλινική, ξύπνησα και τον βρήκα, τις πρώτες πρωινές ώρες, να ψάχνει τη θεραπεία για τη λευχαιμία και το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να θεραπευτώ, και αυτό είναι το πιο τρανό παράδειγμα του ποιος είναι ο Μάουρο.

Στη μέση μιας προπόνησης έβαζε το ξυπνητήρι για να μου στείλει ένα μήνυμα: «Μην ξεχάσεις να πάρεις το φάρμακό σου». Δεν είναι η αρρώστια που μας έφερε ακόμα πιο κοντά, αγαπούσαμε ήδη ο ένας τον άλλον και ήμασταν κοντά, δεν χρειαζόταν αυτό για να το επιβεβαιώσει.

Αλλά είναι αλήθεια ότι μπορεί να δει κάποιος πόσο αληθινή είναι η δέσμευση που αναλαμβάνει όταν παντρεύεται, αυτό το «να στηρίζετε ο ένας τον άλλον στην ασθένεια και στην υγεία», τόνισε η Γουάντα Νάρα σε μία σπάνια εξομολόγησή της στο περιοδικό «Gente» για να μιλήσει κατόπιν για την αδιανόητη πρόταση που έλαβε από τον σύντροφό της:

«Θα σας πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά: ο Μάουρο μου ζήτησε να τον ξαναπαντρευτώ. Μετά από 10 χρόνια μαζί! Δεν έχουμε οριστικοποιήσει τίποτα ακόμα, αλλά χάρηκα που δέχτηκα την πρόταση του. Θα είναι στην Αργεντινή; Δεν έχω ιδέα!

Ορκίζομαι ότι δεν προλάβαμε καν να καθίσουμε να το οργανώσουμε, αλλά όλοι οι αγαπημένοι μας είναι εκεί, οπότε αν κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα- θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι στην Αργεντινή.

Η πραγματικότητα είναι ότι θα συνεχίσω με αυτή τη ρουτίνα Ρώμης – Κωνσταντινούπολης μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου γιατί εκείνη τη μέρα είναι η τελευταία βραδιά του «Dancing with the Stars», οπότε το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ότι θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X