Μπέιλ σε Μπέλινγχαμ: «Να μιλάς στα ΜΜΕ Ισπανικά»

Μπέιλ σε Μπέλινγχαμ: «Να μιλάς στα ΜΜΕ Ισπανικά»
Photo Credits: INTIME

Έδωσε τη συμβουλή του ο Μπέιλ στον αστέρα της Ρεάλ Τζουντ Μπέλινγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα μάτια πάνω στον Μπέλινγχαμ στο «νησί» μετά το τρομερό ξεκίνημά του με την φανέλα της Ρεάλ. Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν εντυπωσιαστεί και ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ουαλός που αποχώρησε απο την ενεργό δράση τον Ιανουάριο του 2023 έχει πανηγυρίσει τέσσερα Champions League με τους Μαδριλένους.

Ο Μπέιλ δεν κρύβειότι είχε προβλήματα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Μπερναμπέου», προβλήματα που προέρχονται κυρίως από την επαφή του με τα ισπανικά ΜΜΕ. Έτσι, είναι ξεκάθαρος στις συμβουλές που θα έδινε στον Μπέλιγχαμ: «Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να παίξεις το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί αν δεν το παίξεις και δεν κάνεις ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ, να τους μιλάς, να είσαι ουσιαστικά μαριονέτα, θα δεχτείς μεγάλη επίθεση . Είδες πολλούς από τους “Galáticos” να κάνουν έτσι, ό,τι ήθελε ο Τύπος. Αυτό ήταν μάλλον το πρόβλημά μου, γιατί δεν ήθελα να το κάνω. Ήθελα απλώς να παίξω ποδόσφαιρο και να πάω σπίτι. Αυτό με δυσκόλεψε και τους έκανε να μου επιτεθούν λίγο. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να μιλάς μετά τους αγώνες και να φροντίζεις να μιλάς στα Ισπανικά…».

Ο Μπέιλ ήταν κάποτε η πρώτη υπογραφή της Ρεάλ Μαδρίτης που ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X