Ξεκάθαροι οι δικηγόροι του Ελληνα οπαδού που έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία!»

Ξεκάθαροι οι δικηγόροι του Ελληνα οπαδού που έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία!»
Photo Credits: INTIME

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ, Χριστόδουλος και Φιλίππος Φίλιας, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μετά την σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για τον πελάτη τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ (έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της δολοφονίας του), Χριστόδουλος και Φιλίππος Φίλιας, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μετά την σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για τον πελάτη τους.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο οπαδός της ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος με απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας και τονίζεται από τους δικηγόρους του ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση με τη δολοφονία του Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο εντολέας μας σήμερα απολογήθηκε ενώπιον της Κυρίας Ανακρίτριας για αδικήματα που δεν συνδέονται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο με τη δολοφονία του αδικοχαμένου Μιχαλη Κατσούρη .Μετά από σύμφωνη γνώμη της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα ,αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους . Όσον αφορά το μαχαίρι ,για το οποίο γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες , είναι δεδομένο οτι δεν είναι το φονικό όπλο, ενώ εντύπωση προκαλεί πως δεν έχει αναδειχθεί το δεύτερο μαχαίρι ,στο οποίο έχει ανευρεθεί αίμα του θύματος στη λαβή και τη λεπίδα και DNA αγνώστου δράστη ,μη συλληφθέντος . Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ελληνικές δικαστικές αρχές και την Κυρία Ανακρίτρια και θα συνεχίσουνε να είμαστε αρωγοί στην ανακάλυψη της αλήθειας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X