«Κιχ» από τον Αστέρα Τρίπολης για τα αίσχη την Κυριακή στην Τρίπολη!

«Κιχ» από τον Αστέρα Τρίπολης για τα αίσχη την Κυριακή στην Τρίπολη!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έμαθε τις επιδρομές των φίλων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και τα συγκρίνει με βάση όσα αντιμετώπισε η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν μερικές εβδομάδες η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αποτάνθηκε σε γνωστό δικηγόρο για να της γράψει εμετική ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ και του κόσμου της. Για υποτιθέμενα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της Ένωσης έξω από το γήπεδο στο μεταξύ μας ματς, που έληξε με 0-3 υπέρ της ΑΕΚ. Τα επεισόδια δεν έγιναν ποτέ. Το μόνο που έγινε ήταν μια προσπάθεια της αστυνομίας να προκαλέσει τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στο ματς με την ΑΕΚ πούλησε περισσότερα εισιτήρια σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό πριν μερικές μέρες. Παρόλα αυτά στην εμετική ανακοίνωση μας είπε πως δεν θα δώσει ξανά εισιτήρια στην ΑΕΚ! Μιλάμε για μια απρόκλητη επίθεση στην ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, από μια ΠΑΕ την οποία η δική μας σεβόταν απόλυτα μέχρι πρότινος και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Από πλευράς ΑΕΚ τουλάχιστον.

Ορδές Ολυμπιακών στην Τρίπολη

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού την προηγούμενη Κυριακή κι επεισόδια έκαναν έξω από το γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξουν συλλήψεις και πολλά ζητήματα δημιούργησαν μέσα στην πόλη σε καταστήματα. Πράγματα που βγαίνουν σιγά – σιγά τις μέρες που ακολούθησαν. Ωστόσο η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης δεν έχει βγάλει κιχ. Πολύ περισσότερο που στο δικό της γήπεδο από οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας υψώθηκαν πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά της ΑΕΚ και του διοικητικού της ηγέτη.

Το ξεβράκωμα -και- του Αστέρα Τρίπολης είναι απόλυτο λοιπόν. Κι έρχεται να ακολουθήσει εκείνο του ΟΦΗ που δημιούργησε τις συνθήκες που δημιούργησε στο ματς με την ΑΕΚ και οι συγκρίσεις με το κλίμα στο ματς με τον Ολυμπιακό μιλούν από μόνες τους. Ακόμη και τον «καθηγητή» προπονητή τους έβαλαν να κάνει δήλωση πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα. Μετά το ματς με την ΑΕΚ επιπλέον φρόντισαν να τροφοδοτήσουν την επικοινωνία του Ολυμπιακού… με αποκλειστικά στοιχεία για διαλόγους που υποτίθεται πως είχαν οι άνθρωποι της Ένωσης με τον διαιτητή. Τους οποίους ανθρώπους της ΑΕΚ είχαν φροντίσει προηγουμένως να αφήσουν εντελώς απροστάτευτους στην υποχρεωτική πορεία τους από τα αποδυτήρια στην εξέδρα και το ανάποδο.

Επέλεξαν να είναι απέναντι στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι βέβαια μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να λάβει υπόψη της στην φιλοξενία που θα παράσχει στην OPAP Arena και στις δύο αυτές ΠΑΕ, όσα έγιναν εναντίον της από πλευράς τους. Δεν βλέπει η ΑΕΚ τέτοιες ομάδες, δεν μπορεί να πέσει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά δεν πρέπει και να ξεχνάει και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να έχει οποιοσδήποτε από την ομάδα φιλική συμπεριφορά απέναντι τους όταν έρθουν στην Νέα Φιλαδέλφεια. Η φιλοξενία πρέπει να είναι άρτια, αλλά η συμπεριφορά πρέπει να δείχνει ξεκάθαρα πως σε αυτές τις δύο ΠΑΕ βλέπουμε αντιπάλους και καμιά σχέση δεν θέλουμε να έχουμε μαζί τους.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν μια εξαιρετική συμπεριφορά κι έδωσαν έσοδα στην ΠΑΕ ΟΦΗ πέρσι. Δεν εκτιμήθηκε. Ο ΟΦΗ χρωστάει πολλά στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια κι αυτό επίσης φαίνεται πως δεν έχει εκτιμηθεί καθόλου αυτό. Μέσω του κ. Πουρσανίδη δε παίζει και ρόλο στις συνεδριάσεις της Λίγκας. Ρόλο στηρίγματος της σημερινής προεδρίας της Λίγκας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στοχοποιήθηκαν αναίτια από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης φέτος. Και η ομάδα στο σύνολο της. Είναι λοιπόν δύο οργανισμοί που ντε φάκτο επέλεξαν να στέκονται απέναντι στην ΑΕΚ, εντελώς απρόκλητα. Κι ανάλογα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X