Times: «Εξετάζεται η δεκάλεπτη αποβολή ποδοσφαιριστή που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή»

Times: «Εξετάζεται η δεκάλεπτη αποβολή ποδοσφαιριστή που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή»
Photo Credits: INTIME

Δεκάλεπτη αποβολή παίκτη επειδή διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή και είδε κίτρινη κάρτα; Δεν αποκλείεται να το δούμε να συμβαίνει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Times» εξετάζεται η εισαγωγή νέων κανονισμών που θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο. Ένας εξ αυτών είναι και ενδεχόμενο να αποβάλλεται για δέκα λεπτά ένας παίκτης, ο οποίος είδε κίτρινη κάρτα μετά από διαμαρτυρία στον διαιτητή!

Είναι ένας τρόπος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων, για να περιοριστούν οι διαμαρτυρίες και γενικά οι άσχημες συμπεριφορές προς τους διαιτητές.

Το Συμβούλιο της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (IFAB), που καθορίζει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, και αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα εξεταστούν.

Το δημοσίευμα των «Times» αναφέρει ότι το IFAB σκέφτεται να αντιγράψει το σενάριο που χρησιμοποιείται στο ράγκμπι όπου μόνο ο αρχηγός της ομάδας μπορεί να πλησιάσει έναν διαιτητή για να συζητήσει αποφάσεις.

«Οι παίκτες μπορεί να μην ανησυχούν τόσο πολύ για το να πάρουν κίτρινη κάρτα επειδή είπαν κάτι ακατάλληλο σε έναν διαιτητή, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά αν ξέρουν ότι σημαίνει ότι θα αποβληθούν για δέκα λεπτά και θα είναι εκτός γηπέδου. Οι παίκτες που πλησιάζουν (διαιτητές) με επιθετικό τρόπο απλά δεν θα μπορούν να γίνουν πια ανεκτοί. Έχουμε δει ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις όπου παίκτες σκόπιμα πάνε πίσω από έναν διαιτητή με άλλους να έρχονται μπροστά του, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει» ανέφερε ο Λούκας Μπρουντ, διευθύνων σύμβουλος του IFAB στους «Times».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X