Γιόκιτς και Γκόρντον «έσωσαν» τους Νάγκετς

Γιόκιτς και Γκόρντον «έσωσαν» τους Νάγκετς
Photo Credits: INTIME

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να έχει 32 πόντους και 16 ριμπάουντ και τον Γκόρντον 20 πόντους οι πρωταθλητές Νάγκετς επικράτησαν 111-108 των Κλίπερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έβαλαν πολύ δύσκολα στους πρωταθλητές Νάγκετς, όμως η ομάδα του Μαλόουν με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει double – double (32 πόντους 16 ασίστ) και τον Άαρον Γκόρντον να είναι καθοριστικός (20 πόντους) έφτασε στο 9-2.

Οι Κλίπερς ταξίδεψαν στο Ντένβερ έχοντας έξι σερί ήττες, ωστόσο κόντρα στους Νάγκετς ο Πολ Τζόρτζ μαζί με τον Χάρντεν έκαναν σπουδαίο παιχνίδι και έβαλαν πίεση στους γηπεδούχους. Οι σούπερ σταρ της ομάδας του ΛΑ πέτυχαν από 35 και 21 πόντους, όμως δεν κατάφεραν στις λεπτομέρειες να πάρουν μία σπουδαία νίκη.

Με τον Γιόκιτς να βρίσκεται σε ακόμα  ένα καλό βράδυ, όντας ο δεύτερος σκόρερ του ματς και συμπαραστάτες τους Γκόρντον και Τζάκσον έδωσε μία δύσκολη νίκη στην ομάδα του με το 111-108, ώστε να πάει στο 9-2 και τους Κλίπερς να μένουν στο 3-7 με έξι συνεχόμενες ήττες.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε εκείνη την ώρα στο Σαν Φρανσίσκο οι Τίμπεργουλβς συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία και με πρωταγωνιστή τον Τάουνς έφτασαν στη νίκη με 104-101 και το 8-2, ενώ υποχρέωσαν τους Ουόριος σε τέταρτη σερί ήττα..

Ωστόσο στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε τρεις αποβολές, καθώς Ντρέιμοντ Γκριν, Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς πιάστηκαν στα χέρια και αποχώρησαν νωρίς για τα αποδυτήρια.

Παρά την απουσία των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν (δύο με αποβολή), η ομάδα του Στιβ Κερ, είδε τους Ποντζέμσκι και Σάριν να βγαίνουν μπροστά (23 και 21 πόντοι) και μαζί με τον Πολ που είχε 15 πόντους, όμως δεν γλίτωσαν την ήττα. Αντίθετα για τους εξαιρετικούς Τίμπεργουλβς εκτός από τον Τάουνς την διαφορά έκαναν οι Έντουαρντς (20π.) και Κόνλεϊ με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X