Το μεγάλο μπόνους που κυνηγάει ο Κέιν εφόσον έχει συμμετοχή σε 40 γκολ κι ασίστ

Το μεγάλο μπόνους που κυνηγάει ο Κέιν εφόσον έχει συμμετοχή σε 40 γκολ κι ασίστ
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Κέιν είναι πρώτος σκόρερ στην Bundesliga και κυνηγάει το μπόνους που έχει στο συμβόλαιό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν έχει πραγματοποιήσει μία συγκλονιστική εκκίνηση με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, μετρώντας 21 γκολ και 7 ασίστ στα πρώτα 16 επίσημα παιχνίδια του με τους Βαυαρούς.

Είναι ήδη πρώτος σκόρερ στην Bundesliga με 17 γκολ σε 11 αγώνες, έχοντας δύο περισσότερα απ’ τον Σερχού Γκιρασί της Στουτγάρδης και ήδη «κυνηγάει» ένα μεγάλο μπόνους που έχει στο συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα.

Όπως αποκάλυψαν την Τρίτη (14-11-23) τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Κέιν έχει στην τετραετή σύμβαση που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με την Μπάγερν έναν όρο για έξτρα μπόνους 250.000 ευρώ κάθε χρόνο, εφόσον φτάσει αθροιστικά ανά σεζόν τη συμμετοχή σε 40 γκολ κι ασίστ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έχει «παρουσία» ήδη σε 28 τέρματα (21 γκολ και 7 ασίστ) των Βαυαρών και η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου μοιάζει πλέον κάτι πολύ… εύκολο, με το ρυθμό που σκοράρει φέτος και μοιράζει τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X