Αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκισης είναι ο Ντάνι Άλβες για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης

Αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκισης είναι ο Ντάνι Άλβες για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης
Photo Credits: INTIME

Η εισαγγελία της Βαρκελώνης έκρινε πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία και ο Άλβες θα δικαστεί σύντομα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης τελείωσε την έρευνα για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης του Ντάνι Άλβες σε μια νεαρή κοπέλα σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης τον περασμένο Δεκέμβρη.

Από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, ο 40χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό κράτηση σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Βαρκελώνης, περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η στιγμή της πολύκροτης δίκης πλησιάζει, καθώς, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Εισαγγελέας έκρινε πως μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων της 23χρονης κοπέλας, αλλά και μαρτύρων, έχει στη διάθεση της επαρκή στοιχεία ώστε να ξεκινήσει η δίκη του Άλβες με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, αναμένεται πολύ σύντομα να περάσει την πόρτα του δικαστικού μεγάρου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό η ακριβής ημερομηνία της έναρξης της δίκης.

Εφόσον κριθεί ένοχος, ο Ντάνιελ Άλβες κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 ετών, μετά και από την πρόταση της ίδιας της εισαγγελίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X