Περιπέτειες για τον ΠΑΟΚ: Η UEFA θα ξεκινήσει έρευνες για τη ρατσιστική επίθεση στον Χαμπίμπ Γκουεγέ στο ματς με την Αμπερντίν

Περιπέτειες για τον ΠΑΟΚ: Η UEFA θα ξεκινήσει έρευνες για τη ρατσιστική επίθεση στον Χαμπίμπ Γκουεγέ στο ματς με την Αμπερντίν
Photo Credits: INTIME

Όπως αναφέρει το Sky Sports η UEFA θα ξεκινήσει έρευνες για τη ρατσιστική επίθεση στον Χαμπίμπ Γκουεγέ στο ΠΑΟΚ - Αμπερντίν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει το Sky Sports η UEFA θα ξεκινήσει έρευνες για τη ρατσιστική επίθεση στον Χαμπίμπ Γκουεγέ κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ – Αμπερντίν.

Μερικές ημέρες μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, η UEFA θα ξεκινήσει έρευνες για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο παίκτης Χαμπίμπ Γκουεγέ των Σκωτσέζων κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους παιχνιδιού στην Τούμπα. Μιλώντας στο Sky Sports ένας εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ενημέρωσε πως ένας ειδικός για θέματα ηθικής και πειθαρχίας έχει ξεκινήσει έρευνες για αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

«Ένας επιθεωρητής για θέματα Ηθικής και Πειθαρχίας έχει προσληφθεί για να ξεκινήσει έρευνα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα είναι διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Η σκωτσέζικη ομάδα λέγεται πως αμέσως μετά τον αγώνα ενημέρωσε την UEFA για το συμβάν, με την ίδια μετά από λίγες μέρες να ξεκινάει έρευνες.

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ, ο Pape Habib Guèye έπεσε θύμα ρατσιστικής κακοποίησης. Ο Παπέ έχει την αμέριστη υποστήριξη των συμπαικτών του και όλων στην Aberdeen FC. Ως σύλλογος έχουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης ή ρατσιστικής κακοποίησης», είχε αναφερθεί στην ανακοίνωση έπειτα από τον αγώνα.

Από τη μεριά του όμως ο ΠΑΟΚ είχε υποστηρίξει πως όλο αυτό είναι προϊόν φαντασίας, ενώ πριν από λίγες ημέρες ένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ μίλησε στο Sky Sports και ανέφερε πως από τη φύση της η ομάδα είναι κατά του ρατσισμού.

«Και στα δύο παιχνίδια, στο Αμπερντίν και στη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες. Έγιναν δύο θεαματικά παιχνίδια, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό προσβολής ή επιθετικές συμπεριφορές. Οι δύο ομάδες είχαν άψογη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε από Έλληνες πρόσφυγες, είναι από τη φύση του ενάντια στον ρατσισμό και στην Τούμπα αντιμετωπίσαμε κάθε είδους προβλήματα στο παρελθόν, εκτός από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά», ήταν τα λόγια της ομάδας στην αρχή και συνέχισε: «Οι αρμόδιοι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, οπότε για εμάς το πιο σημαντικό παραμένει η ωραία ανταλλαγή ποδοσφαιρικής κουλτούρας και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μας».

Πηγή: sportal.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X