ΑΕΚ: Ο Μουκουντί είναι τραυματίας - Έμεινε εκτός Εθνικής Καμερούν! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Μουκουντί είναι τραυματίας - Έμεινε εκτός Εθνικής Καμερούν! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην Ελλάδα θα παραμείνει ο αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί, δεν θα ενσωματωθεί στην Εθνική Καμερούν λόγω τραυματισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδία του Καμερούν ανακοίνωσε ότι ο Αρόλντ Μουκουντί δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Αρόλντ Μουκουντί ήταν μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ που έλαβαν κλήσεις για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου, ωστόσο η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Καμερούν ανακοίνωσε ότι δεν θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή.

Ο λόγος είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης είναι τραυματίας, δίχως να διευκρινίζουν τι πρόβλημα αντιμετωπίζει. Στη θέση του κλήθηκε ο Φρανκ Ατσάμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουκουντί έπαιξε βασικός κόντρα στον Άγιαξ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία ήταν κανονικά στην αποστολή και έμεινε σε όλο το ματς στον πάγκο.

Να επισημάνουμε πως πριν από λίγο η ΑΕΚ ανέφερε ότι «ο Αρόλντ Μουκουντί κρίθηκε καλύτερο να μείνει στην Ελλάδα μετά από ενημέρωση και στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής του. Λόγω κάποιων ενοχλήσεων.

Με απουσίες η επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα

Τα Σπάτα έχουν… αδειάσει αυτό το διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες καθώς στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα έχουν κληθεί 12 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης, Μάνταλος, Ρότα, Γαλανόπουλος, Κάλενς, Πινέδα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Λιβάι Γκαρσία, Σιμάνσκι και Χρυσόπουλος.

Έτσι η επιστροφή στις προπονήσεις στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης μετά το χθεσινό ρεπό είχε πολλές απουσίες για τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός δεν είχε κάποια επιστροφή από τους Γιόνσον, Άμραμπατ και Ζίνι που απουσίαζαν το τελευταίο διάστημα.

Οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν με πρωινές προπονήσεις ως την Παρασκευή, ενώ το σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X