Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία Κασεμίρο με Αλ Χιλάλ

Κασεμίρο: «Η Σεβίλλη έχει ακόμα οκτώ τίτλους στο Europa για να φτάσει αυτά που κάνει η Ρεάλ στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Εκτός πλάνων ο Κασεμίρο από την νέα τακτική του Τεν Χαγκ, συμφωνία του Βραζιλιάνου με την Αλ Χιλάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και για αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κασεμίρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, όταν μεταγράφηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Κασεμίρο, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη ο Κασεμίρο έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Χιλάλ σκοπεύει να αποδεχθεί την πρόταση της Νιούκαστλ για την παραχώρηση τον Ιανουάριο, ως δανεικού με ρήτρα εξαγοράς το καλοκαίρι, του Ρούμπεν Νέβες, που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σάντρο Τονάλι, και θα πάρει στη θέση του τον Κασεμίρο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X