Η παραδοχή του Βαλβέρδε για τον Μέσι: «Δεν ξέρω πώς να τον σταματήσω»

Η παραδοχή του Βαλβέρδε για τον Μέσι: «Δεν ξέρω πώς να τον σταματήσω»
Photo Credits: INTIME

Ο Φέντε Βαλβέρδε αναφέρθηκε στη μάχη της εθνικής Ουρουγουάης κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Pulga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουρουγουάη φιλοξενείται την Παρασκευή τα ξημερώματα (17/11, 02:00) από την Αργεντινή στη μεγάλη μάχη της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όλα τα φώτα είναι φυσικά πάνω στον Λιονέλ Μέσι, με την αποστολή της αλμπισελέστε να περιλαμβάνει και το όνομα του Φρανσίσκο Ορτέγκα του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση, ο Φέντε Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τον Μέσι, δεδομένου πως τον γνωρίζει από τις «μάχες» του παρελθόντος στις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ.

«Δεν ξέρω πώς να τον σταματήσω, δεν τα έχω καταφέρει. Τον είχα ανατιμετωπίσει στα παιχνίδια Μπάρτσα – Ρεάλ και ο Κασεμίρο ήταν ένα καλό ‘όπλο’ για εμάς, καθώς μπορούσε να τον διαχειριστεί. Πρέπει να τον σέβεσαι, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο» απάντησε ο ποδοσφαιριστής των μερένγκες.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X