Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» δεν βλέπει κανέναν: Η ΑΕΚ έχει και φέτος τα περισσότερα εισιτήρια - Με τον... Πανσερραϊκό έκοψε παραπάνω από το ΠΑΟΚ-Αρης!

Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» δεν βλέπει κανέναν: Η ΑΕΚ έχει και φέτος τα περισσότερα εισιτήρια - Με τον... Πανσερραϊκό έκοψε παραπάνω από το ΠΑΟΚ-Αρης!
Photo Credits: INTIME

Με τη Λαμία η ΑΕΚ έκοψε όσα εισιτήρια έχουν πουλήσει ΕΠΤΑ ομάδες της Super League, όλη τη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει και φέτος τα περισσότερα εισιτήρια ως τώρα από κάθε άλλη ομάδα στην Super League!

Χαρακτηριστικό είναι πως κόντρα στη… Λαμία, η Ένωση έκοψε 24.502 εισιτήρια, επίδοση που την τελευταία της χρονιά στο ΟΑΚΑ πέρασε μόλις μία φορά (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).

Ο συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων είναι μεγαλύτερος από όσα εισιτήρια έχουν κόψει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα -σε ΟΛΑ τα εντός έδρας παιχνίδια τους- οι: Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, Βόλος και Κηφισιά!

Συνολικά ο Δικέφαλος έχει κόψει φέτος συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα 156.731 εισιτήρια, δηλαδή 15.322 περισσότερα από τον Ολυμπιακό (141.409) που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» των 32.000 θεατών, υπερδιπλάσια από τον ΠΑΟΚ που έχει κόψει 70.414 (στην Τούμπα των 29.000 θέσεων), τριπλάσια από τον Παναθηναϊκό που έχει κόψει 55.118 και παίζει στη μικρή Λεωφόρο (χωρητικότητας 15.000 θεατών), αλλά και πάλι δεν τη γεμίζει, σχεδόν πενταπλάσια από τον Άρη που έχει κόψει 33.574 εισιτήρια σε γήπεδο 22.800 θέσεων.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως τα συνολικά εντός έδρας εισιτήρια της ΑΕΚ είναι περισσότερα από όσα έχουν κόψει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα ΜΑΖΙ οι δέκα ομάδες που βρίσκονται από την 5η θέση και κάτω

Δηλαδή οι: Άρης, Λαμία, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός και Βόλος!

Η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό που είχε τη φετινή της μικρότερη επίδοση έκοψε περισσότερα εισιτήρια από ότι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του με τον Άρη, ενώ η φετινή της κορυφή που είναι τα 30.452 εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο από αυτό που έκοψε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς (28.301).

Ακόμα και εκτός έδρας ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει δυναμικό «παρών». Για παράδειγμα στην Τρίπολη, όπου φιλοξενήθηκε κόσμος όλων των μεγάλων ομάδων ο Αστέρας με την ΑΕΚ έκοψε 5.188, ενώ με τον Ολυμπιακό 5.171 και με τον Παναθηναϊκό 4.348…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X